Koronavirus COVID-19

Tähän tiedotteeseen päivitämme seuran toimintaan liittyvät seikat, jotka liittyvät Koronaviruspandemian edellyttämiin toimintarajoituksiin ja mahdollisiin lisätoimiin..

Tiedote 1.6.2020

Pyhäntaan Erämiehet ry noudattaa toiminnassaan edelleen Kronaviruspandemian edellyttämää varovaisuutta toiminnassaan ja noudattaa kokoontumiseen liittyviä poikkeusajan asetuksia, lakeja ja vaivaltioneuvoston antamia ohjeita.

Seuran seuraava virallinen kokoontuminen on elokuussa kesäkokous, johon annetaan osallistumisohjeet jäsenille kutsun yhteydessä.

Jäsenet voivat harrastaa omatoimisesti riistanhoitoa, metsästystä ja myös järjestää seuran jäsenien kesken toimintaa poikkeuolosuhteiden edellyttämällä tavalla.

Heikki Alén, puheenjohtaja

Tiedote 17.3.2020

Pyhäntaan Erämiehet ry noudattaa toiminnassaan Koronavirusepidemian aikana poikkeuksellisen ajan asetuksia, lakeja ja vaivaltioneuvoston antamia ohjeita. Kaikki seuran järjestämät kokoontumiset on peruttu, eikä niitä järjestetä epidemiatilanteen niin vaatiessa.

Jäsenet voivat harrastaa omatoimisesti riistanhoitoa ja metsästystä asetusten, lakien ja valtioneuvoston ohjeiden sen salliessa ja niitä noudattaen.

Asiasta on viestitetty jäsenille 17.3.2020 lähtien, jolloin valtioneuvosto ilmoitti rajoittavansa kokoontumisia.

Pyhäntaan Erämiehet ry hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X
X